Eten

De lekkerste gerechten voor jou

Het kiezen van een gerecht is voor sommige mensen nogal een opgave. Meestal moet je namelijk ‘’even snel’’ wat koken nadat je terug bent van je werk. Daarom heb ik een aantal gerechten voor je op een rij gezet die jij kunt gaan koken. Het voordeel van deze gerechten is dat je ze snel kunt klaar maken. Daarnaast hoef je ook geen keukenprins te zijn om deze gerechten op tafel te kunnen zetten. Laten we snel beginnen want je hebt natuurlijk geen tijd te verliezen 😉

Kies voor een ovenschotel

Wil jij niet teveel tijd kwijt zijn aan je avondeten? Dan is een ovenschotel echt iets voor jou. Het is namelijk enorm efficiënt. Zodra je alles hebt gekookt kun je alvast gaan afwassen. Dit scheelt je weer tijd. Want op het moment dat je de schaal de oven in doet kun jij de pannen en andere dingen die je hebt gebruikt afwassen.

Een omelet

Als je echt snel aan tafel wilt dan is een omelet misschien een betere keuze. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een beetje boter in de pan, een paar eieren en lekker veel groenten. Je kunt het ook goed combineren met aardappeltjes. Wanneer je omelet klaar is dan kun je het bijvoorbeeld in een tortilla stoppen of zoals de meeste mensen doen. Gewoon op een lekker knapperig broodje. 

Lekker wokken

Ik denk dat iedereen wel eens in een all you can eat restaurant is geweest. Dan weet je ook vast wel dat je er kunt wokken en dan weet je ook dat het heel snel klaar is. Daarom is dit een goede oplossing om snel eten op tafel te krijgen. Het enige wat je nodig hebt is een beetje olie en wat groeten. Mocht je een echte vleeseter zijn, dan kun je er ook nog kip of varkensvlees aan toevoegen. 

Een lekkere wrap maken

Wraps kun je warm of koud eten. Met een wrap kun je alle kanten op. Je kunt eindeloos combineren. Wat dacht je van bijvoorbeeld lekkere malse kip in combinatie met wat chilisaus en wokgroenten. Ben je een vegetariër stop er dan lekkere salade in met een dressing.  Nadat je je wrap op hebt kun je nog een lekker dessert nemen. Om het jezelf makkelijk te maken kun je de meeste desserts kant-en-klaar kopen in de supermarkt. Kies bijvoorbeeld voor tiramisu of crème brûlée.