Google Ads

Wilde zalmfilet met walnoot korst

Ingrediënten:
150 gram zalmfilet
10 gram walnoten
1 stengel Peterselie
13 g margarine
1/2 eetlepel paneermeel
1/2 eetlepel parmezaanse kaas, geraspt
zout
peper
citroensap

Bereiding:
• Was de wilde zalmfilet, dep het droog (of ontdooi) en breng op smaak met zout, peper en citroensap.
• Hak de walnoten en de peterselie grof.
• Meng de noten met de peterselie, paneermeel, Parmezaanse kaas en margarine en breng op smaak met zout en peper.
• Leg de visfilet in een ovenschaal en bestrooi met de moer mix en druk goed aan.
• Bak in een voorverwarmde oven (160°C) voor ongeveer 25 minuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>