Google Ads

Visschotel met courgette

Ingrediënten:
1 courgette van ongeveer 200 gram
1/2 bosje lente-uitjes
175 gram visfilet
1/2 eetlepel olie
75 gram garnalen, gekookt
citroensap
50 gram zure room
1/2 theelepel mosterd
1/2 eetlepel dille, fijngehakt
peper
zout

Bereiding:
• Borstel de courgette schoon, halveer deze in lengte en snijd hem in plakjes. 
• Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen. 
• Was de visfilet en dep droog, snijd ze in hapklare blokjes en besprenkel met citroensap.
• Verhit de olie in een pan en bak courgette ongeveer 5 minuten. 
• Voeg de vis blokjes en lente-ui toe en bak ongeveer 5 minuten. 
• Voeg de garnalen toe en bak nog 5 minuten, tot de vis gaar is.
• Meng de creme fraiche met mosterd en dille en doe deze door de vis. 
• Breng op smaak met zout en peper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>