Google Ads

Toscaanse Tomaten-broodschotel

Ingrediënten:
75 gram Baguette (oud)
35 ml melk
63 gram mozzarella
1 grote tomaat
65 gram Crème legère
1/2 ei
Basilicum, vers
Zout en peper, vers gemalen

Bereiding:
• Snijd de baguette in plakjes ongeveer 1 cm dik en besprenkel met melk.
• Snijd de tomaten in plakjes, evenals de mozzarella.
• Leg de baguette, tomaten, mozzarella en basilicumblaadjes om en om in een ovenschotel.
• Meng de crème legère met het ei en breng op smaak met zout en peper.
• Verdeel dit mengsel over de schotel.
• Bak ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven bij 180°C.
• Strooi een paar basilicumblaadjes over de schotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advertenties