Google Ads

Tortellini Carbonara

Ingrediënten:
100 g spaghetti of tortellini
50 g ham, gerookte
1 eidooier
boter
Zout en peper
nootmuskaat
Parmezaanse kaas, vers geraspt

Bereiding:
• Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar.
• Snijd de ham in blokjes en bak ze in een beetje boter.
• Doe de dooier in een kom met zout, peper en nootmuskaat en klop de zaak op.
• Roer de boter er luchtig door.
• Roer de blokjes ham en geraspte kaas er goed door.
• Als de noedels gaar zijn, giet ze onmiddellijk bij het mengsel in de kom.
• Meng alles goed door elkaar en serveer direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>