Google Ads

Tomatensoep

Ingrediënten:
1 eetlepel olijfolie
0,5 theelepel tomatensaus
5 gram bloem
15 ml groentebouillon
2 Peperkorrels
1/4 laurierblad
1/4 eetlepel suiker
1/4 eetlepel citroensap
Wat zout
25 ml room
150 gram verse tomaten
20 gram uien

Bereiding:
• Schil de uien en snij fijn.
• Was de tomaten, verwijder de steel en snijd in blokjes.
• Verhit olie in een soeppan en bak de ui en glazig.
• Voeg bloem toe en bak kort mee.
• Voeg de tomaten en puree toe.
• Voeg de bouillon toe en breng op smaak met de specerijen.
• Laat de soep ongeveer 30 minuten sudderen.
• Pureer de soep door een zeef.
• Warm de soep opnieuw kort en roer de room erdoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advertenties