Google Ads

Tomaten-courgetteschotel

Ingrediënten:
100 gram tomaten
75 gram courgette
1/2 knoflookteentje (s)
20 gram kalkoenfilet, gerookt
1 theelepel olijfolie
1 1/2 eetlepel gehakte bieslook of basilicum
1 1/2 plak Gouda
Zout en peper

Bereiding:
• Verwarm de oven voor op 180°C.
• Was tomaten en courgette en snij in dunne plakjes.
• Pel de knoflook en snipper fijn.
• Breng de tomaten en courgette op smaak met zout en peper en leg afwisselend met de kalkoenfilet in een ovenschaal.
• Strooi er de knoflook en kruiden over en besprenkel met olijfolie.
• Snij de Gouda in dunne reepjes en leg deze op de groenten.
• Bak ongeveer 25 minuten tot de kaas is gesmolten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>