Google Ads

Spinazie-omelet met focacciatoast

Ingrediënten:
150 g spinazie à la crème (deelblokjes diepvries)
30 g chorizo (worst stukje)
2 eieren
2 eetlepels olie
1/2 focaccia (brood)

Bereiding:
• Spinazie in magnetron of pan ontdooien.
• Snij de chorizo in reepjes.
• Eieren loskloppen en de spinazie en chorizo erdoor roeren.
• In pan 1 eetlepel olie verhitten en het eimengsel erin schenken.
• Omelet in ca. 10 minuten afgedekt laten stollen.
• Intussen focaccia in plakken snijden en dun met rest van olie bestrijken.
• Focaccia in broodrooster bruin roosteren.
• Omelet met warme focaccia serveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>