Google Ads

Snelle groentesoep

Ingrediënten:
2 ½ wortel 
1 koolrabi
1 grote ui
100 g roomkaas
0,4 liter groentebouillon
boter
Peterselie, fijngehakt

Bereiding:
• Snij de uien fijn. Maak de wortelen en rapen schoon en snijd ze in reepjes. 
• Bak de groenten in een beetje boter glazig en giet de bouillon er op.  
• Laat gedurende Ca. 5 minuten sudderen , daarna neemt ongeveer de helft van de groenten uit de bouillon. 
• Pureer de rest van de groenten in de bouillon. 
• De roomkaas op laag vuur te smelten in de soep, waarna de groenten opnieuw toegevoegd worden. 
• Bestrooi de soep met de gehakte peterselie en serveer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>