Google Ads

Sappige peper goulash

Ingrediënten:
125 gram mager rundvlees
2 kleine uien
1 teentje knoflook
koolzaadolie
¼ eetlepel paprikapoeder, zoet
¼ eetlepel paprikapoeder, scherp
¾ eetlepel tomatenpuree
125 ml runderbouillon
¾ peper 
½ eetlepel komijn

Bereiding:
• Snijd het rundvlees in blokjes van 1,5 x 1,5 cm. Snij de uien, peper en knoflook in stukjes.
• Bak de blokjes vlees in olie in een sauteerpan aan alle kanten bruin. Verwijderen uit de pan en en zet apart. 
• Bak in dezelfde pan de uien en de knoflook totdat ze verkleuren, doe het vlees weer in de pan en bestrooi met het paprikapoeder.
• Voeg de tomatenpuree toe en bak kort. 
• Voeg nu de bouillon en de komijn toe en laat voor 1 1/2 uur met deksel op laag vuur sudderen.
• Doe vervolgens de paprika in de pan en laat alles nogmaals tot 20 minuten sudderen. 
• Als de saus te droog is doe er wat water bij. Voeg zout toe indien nodig.
• Lekker met gekookte aardappelen en een scheutje zure room.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>