Google Ads

Romanesco soep

Ingrediënten:
2 kleine uien
125 gram aardappel
1 kleine wortel
1/2 liter plantaardige bouillon
1/2 Romanesco
75 g kruidenroomkaas
100 ml crème freche
Zout en peper
Nootmuskaat
Olie om te bakken

Bereiding:
• Schil de uien en snijd ze in blokjes.
• Schil de aardappelen en de wortels en snijd ze in stukjes.
• Verhit wat olie in een pan en bak de uien een paar minuten.
• Voeg aardappelen en wortels toe en bak nog een paar minuten.
• Was ondertussen de Romanesco en  snijd de roosjes eraf.
• Giet de bouillon over de groenten en breng aan de kook.
• Voeg de Romanesco toe en laat ongeveer 30 minuten sudderen.
• Pureer de soep en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
• Voeg kruidenroomkaas en room toe en roer goed.
• Indien nodig, breng opnieuw op smaak en breng de soep opnieuw aan de kook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advertenties