Google Ads

Ravioli met rode biet

Ingrediënten:
125 gram koelverse ravioli met kaas
½ kleine rode biet
1 lente-uitje
2eetlepels olijfolie
enkele takjes basilicum
15 gram rucola
stukje harde geitenkaas


Bereiding:
• Snijd de biet in dikke plakken en vervolgens in repen zodat er dikke staafjes ontstaan.
• Snijd het lente-uitje in ringetjes.
• Neem de blaadjes van de takjes basilicum en hak ze zo fijn mogelijk. Meng met de rest van de olie.
• Snijd met een dunschiller of kaasschaaf dunne krullen van de geitenkaas.
• Breng water aan de kook voor de pasta.
• Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit hierin op laag vuur de lente-ui 1 minuut.
• Voeg de reepjes rode biet toe en warm ze kort mee.
• Voeg zout en ravioli aan het kokende water toe en kook de pasta beetgaar.
• Giet de pasta af en verdeel over het bord.
 • Schep hierop de repen rode biet met lente-ui en verdeel hierover de rucola .
• Strooi de geitenkaaskrullen erover en druppel de basilcumolie er omheen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>