Google Ads

Pittige Pompoen-Banaanmarmelade

Ingrediënten:
250 gram pompoenblokjes
250 gram bananen, geschild
250 gram gelerende suiker 2:1
nootmuskaat
1/8 theelepel gember

Bereiding:
• Doe de pompoenblokjes in een pan met een beetje water.
• Kook onder regelmatig roeren 10 tot 20 minuten, afhankelijk van de grootte van de stukken.
• Voeg de bananen in stukken toe, kook wat mee en pureer.
• Breng de marmelade op smaak, voeg de gelatinesuiker toe en breng al roerend weer aan de kook.
• Vul vervolgens schone glazen de rand en sluit ze goed af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>