Google Ads

Pastaschotel met gehakt en tomaten

Ingrediënten:
50 gram noedels van uw keuze
38 gram gehakt vlees (gemengd)
50 gram Feta
1 tomaat
5 olijven zonder pit
60 gram melk
1/2 ei
1 eetlepels geraspte kaas
wat peper
wat pepers
wat knoflook
wat zout

Bereiding:
• Kook de noedels in zout water en giet ze af.
• Bak het gehakt in wat olijfolie aan.
• Was de tomaat en snij in blokjes.
• Snij de feta en olijven ook klein en meng met de tomatenblokjes onder het gehakt.
• Breng de saus op smaak met kruiden.
• Voeg de noedels toe en meng goed.
• Doe het mengsel in een ovenschotel.
• Meng de melk met het ei en giet over de schotel.
• Strooi de geraspte kaas erover en zet 20-25 minuten in een oven op 200°C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advertenties