Google Ads

Paprikacrèmesoep

Ingrediënten:
2 1/2 paprika
1 ui
1/2 teentje knoflook
wat boter
1/2 liter groentebouillon
Zout en peper
1/2 kopje crème fraîche
paprikapoeder
nootmuskaat

Bereiding:
• Maak de paprika’s en ui schoon en hak ze fijn, pel de knoflook.
• Smelt wat boter in een pan en bak alles samen.
• Giet er vervolgens de groentebouillon bij en kook met het deksel gesloten, totdat de paprika zacht is.
• Pureer met een staafmixer en breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder en nootmuskaat.
• Serveer warm met een wat creme fraiche.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>