Google Ads

Kathi Kabab

Ingrediënten:
1/2 pond mals lamsvlees

Voor de pasta:
1/4 theelepel peper
1/4 theelepel gemberpoeder
1/2 theelepel komijnpoeder
3/4 theelepel koriander poeder
2-3 teentjes knoflook, uitgeperst
1/2 theelepel chilipoeder
Citroensap of azijn
1/2 eetlepel olie
Zout naar smaak


Bereiding:
• Snijd het lamsvlees in blokjes en wrijf de pasta er over. Marineer 4 tot 5 uur.
• Borstel het lam met wat olie, rijg het aan spiesen en grill de kababs op een heet vuur.
• Draai ze regelmatig, borstelen meer olie er op indien nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>