Google Ads

Italiaanse cannelloni

Ingrediënten:
75 gram cannelloni
75 gram gekookte ham
75 gram bevroren spinazie
125 gram ricotta
1 eidooier
1/2 takje rozemarijn
1/2 takje tijm
Basilicum
Zout
Versgemalen peper
1/2 teentje knoflook
100 gram zoete room
37 1/2 gram Vers geraspte parmezaanse kaas ,
olijfolie

Bereiding:
• Kook de cannelloni al dente, schrik af met koud water en laat ze goed uitlekken in een vergiet.
• Snijd de ham in kleine blokjes.
• Bereid de spinazie volgens de instructies en breng op smaak met zout.
• Voeg de teentjes knoflook door een knoflookpers en roer ze door de spinazie.
• Pureer de ricotta , de gesneden ham en spinazie met een staafmixer.
• Meng de eidooier er onder en breng de massa op smaak met zout, peper, tijm, basilicum en rozemarijn.
• Snij de Canellonis doormidden en zet ze verticaal in een ingevette ovenschaal.
• Doe de vulling in een spuitzak en spuit het in de verticale Cannellonis, en leg deze plat.
• Meng de room met Parmezaanse kaas, breng op smaak met zout en peper en giet dit over de cannelloni.
• Bak het geheel hierna 30 minuten op 200°C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>