Google Ads

Griekse aardappelpuree

Ingrediënten:
200 g aardappelen
2 teentjes knoflook
40 ml olijfolie
1/2 citroen
Zout en peper

Bereiding:
• Kook de aardappelen in de schil, schil ze en pers ze door een aardappelpers.
• Schil intussen de knoflookteentjes en maal met een beetje zout tot een brij.
• Was de citroen met warm water, rasp de schil en pers het sap eruit.
• Roer de knoflook, het citroensap, citroenschil, olijfolie, zout en peper met een houten lepel onder de aardappelen.
• Breng op smaak met zout en peper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advertenties