Google Ads

Gegrilde zalm

Ingrediënten:
1 zalmfilet
citroen naar smaak
zout en peper naar smaak
knoflookpoeder naar smaak
2-3 theelepels sojasaus
2-3 theelepels bruine suiker
2-3 theelepels water
2 theelepels plantaardige olie


Bereiding:
• Breng de zalmfilet op smaak met citroen, knoflookpoeder, peper en zout.
• Meng in een kleine kom de sojasaus, bruine suiker, water, en plantaardige olie tot de suiker is opgelost.
• Doe de vis in een grote hersluitbare plastic zak met de sojasaus mengsel, sluit deze goed af en leg in de koelkast voor minstens 2 uur
• Verwarm de grill voor op matig vuur.
• Doe wat olie op de grill rooster.
• Leg zalm op de voorverwarmde grill, zonder marinade.
• Grill de zalm voor 6 tot 8 minuten per kant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advertenties