Google Ads

Garnalen in het groen

Ingrediënten:
Knoflookpoeder
75 gram kleine roze garnalen
½ kleine ui
1 eetlepel ketjap manis
15 gram verse spinazie


Bereidingswijze:
• Snipper de ui heel fijn.
• Verwijder de steeltjes van de spinazieblaadjes en was ze heel goed.
• Verhit de olie, bak hierin heel even de knoflookpoeder en fruit daarna de ui glazig.
• Voeg de garnalen toe en bak deze even mee.
• Doe de ketjap erbij en meng alles goed met elkaar.
• Maak op een bordje een bedje van de spinazieblaadjes en verdeel hierover het garnalenmengsel.
• Dit gerecht kan zowel warm als koud gegeten worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>