Google Ads

Ei met kerrie

Ingrediënten:
1 ei
wat boter
½ ui
½ teentje knoflook
½ rode paprika
1 theelepel hotcurry
1,5 eetlepels slagroom
waterkers


Bereiding:
• Kook het ei hard, laat het schrikken en pel het.
• Snijd het ei overlangs doormidden en leg ze op een plat bord.
• Fruit de gesnipperde ui en de knoflook in de boter en voeg de schoongemaakte, kleingesneden paprika toe, met zout en de hotcurry.
• Laat alles even mee fruiten.
• Voeg de room toe en laat het geheel onder goed roeren warm worden.
• Schenk de warme saus over het ei en garneer met een toefje waterkers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>