Google Ads

Courgetteschotel

Ingrediënten:
250 gram tomaten
200 gram courgette
100 gram kwark
60 gram kaas
1/2 kleine ui
1/2 teentje knoflook
zout
peper
oregano
marjolein

Bereiding:
• Was de tomatenen snijd ze in kleine blokjes.
• Pel de ui en knoflook en hak deze ook fijn.
• Verhit wat olie in een pan en bak de ui en knoflook erin.
• Voeg de tomaten toe en laat ongeveer 10 minuten een op laag vuur sudderen.
• Was ondertussen de courgette en snijd ze in de lengte in dunne plakjes.
• Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 200°C.
• Laat de tomatensaus iets afkoelen, roer de kwark erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe.
• Verdeel 1/3 van de courgette schijfjes op de bodem van een ovenschaal, plaats dan ongeveer 1/3 tomatensaus over en strooi 1/3 van de kaas erover.
• Ga zo verder tot alles op is.
• Bak in de oven te bakken gedurende ongeveer 30 minuten.

One Response to Courgetteschotel

  • Yohan says:

    Hi KerryYes you are following the ED cortecrly its me that is finding it hard. I did however get to eat a proper lunch today and will endeavour to carry on this good work throughout!! So glad you are feeling the great benefits. speak soon. Julie x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>