Google Ads

Courgetteschotel met Schaapkaas

Ingrediënten:
1 kleine courgette
1/2 pak champignons
150 gram rundvlees
1/2 pak Schapenkaas
1 grote tomaat
1/2 ui
1/2 teentje knoflook
Oregano
Zout en Peper
25 ml melk
1 ei
olijfolie

Bereiding:
• Schil de courgette en snijd ze in blokjes.
• Snij de uien en de knoflook ook fijn.
• Snij de tomaat in achten.
• Bak de ui en de helft van de knoflook in olijfolie.
• Voeg de courgette toe en roer door.
• Voeg de tomaten toe en laat 10 minuten sudderen onder voortdurend doorroeren.
• Bak in een andere pan de rest van de knoflook in olie en sauté het rundvlees erin.
• Voeg de kleingesneden champignons toe en bak samen, breng op smaak met zout en peper.
• Breng de courgette op smaak met zout, peper en oregano.
• Doe het champignonsmengsel in een schotel en voeg de courgette toe en krummels de kaas erover.
• Meng het ei met de melk, breng op smaak met wat kruiden en giet over de schotel.
• Bak in de oven voor ongeveer 30 minuten op 200°C.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advertenties