Google Ads

Courgetteschotel met aardappelen en maïs

Ingrediënten:
1/2 grote courgette
1 kleine aardappel
wat maïs
Zout en peper
Oregano
1/2 teentje knoflook
50 g Gouda
1 klein eitje

Bereiding:
• Rasp de gewassen courgette.
• Voeg het ei, zout, peper en de maïs toe en roer goed.
• Verdeel alles gelijkmatig in een ovenschaal.
• Kook de aardappelen gedeeltelijk gaar.
• Schil de aardappelen, snijd in schijfjes en verdeel over het courgettemengsel.
• Zet de schotel in een voorverwarmde oven op 180 graden.
• Na 30 minuten, strooi de kaas en oregano over de schotel en laat de kaas kort in de oven smelten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>