Google Ads

Broodje roerei

Ingrediënten:
1 bakje gesneden kastanjechampignons (125 g)
25 g boter
1 tomaat (in blokjes)
1 theelepel gedroogde tijm
2 eieren
2 meergranenbolletjes
1 zakje rucolasla (30 g)

Bereiding:
• Bak de champignons in 1 el boter in 3 minuten bruin.
• Meng de tomaat en tijm door de champignons en bak nog 2 minuten.
• Klop de eieren los met 1 eetlepel water.
• Schenk de ei in de pan en blijf omscheppen tot ei gestold en romig is.
• Breng op smaak met zout en peper.
• Snij de broodjes open en besmeer met boter.
• Verdeel het ei en de rucola over de broodjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>