Google Ads

Biefstuk Bachten de Kuppe

Ingrediënten:
1 biefstuk
1 soeplepel vlierbloesemazijn
wat boter
1 dl room
1 sjalot
50 gram champignons
1 tomaat
peterselie
peper, zout


Bereiding:
• Kruid de biefstuk en bak ze bruin.
• Leg deze op een schotel en houd ze warm.
• Laat de gesnipperde sjalotten en de in stukjes gesneden champignons in dezelfde pan lichtbruin kleuren en deglaceer met de vlierbloesemazijn.
• Laat inkoken, voeg de room toe en laat opnieuw inkoken.
• Doe er vervolgens de in stukken gesneden tomaat bij, schenk de saus over het vlees en bestrooi met peterselie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>