Google Ads

Avocado-champignons Spaghetti

Ingrediënten:
125 gram spaghetti
125 g champignons
1/2 avocado
1/4 citroen, het sap ervan
1/2 theelepel citroenpeper
150 ml plantaardige bouillon
zout
olijfolie

Bereiding:
• Kook de spaghetti in zout water volgens de instructies.
• Snijd de champignons in plakjes.
• Halveer de avocado en verwijder de pit.
• Haal de pulp uit beide helften met een lepel, snij in kleine blokjes en besprenkel met citroensap.
• Verhit wat olijfolie in een pan en bak de champignons.
• Breng op smaak met de citroenpeper, schenk wat groentebouillon erbij en laat langzaam sudderen.
• Meng vlak voor het einde van de kooktijd van de spaghetti voorzichtig de avocadostukjes onder de champignons, voeg wat groentebouillon toe en warm op.
• Breng op smaak met wat zout.
• Giet de spaghetti af, leg op een bord en voeg het avocado- en paddenstoelenmengsel toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advertenties