Google Ads

Asperges met aardappelen en champignons

Ingrediënten:
250 g aardappelen
250 g asperges, groen
225 g champignons, bruin
50 ml kookcrème
Olijfolie
Rozemarijn
Italiaanse kruiden
Zout en peper

Bereiding:
• Verwarm de oven voor op 190°C.
• Was de aardappelen en snijd ze in hapklare stukjes (niet schillen).
• Doe het in een kom en meng met wat olijfolie.
• Breng op smaak met zout, peper en rozemarijn.
• Plaats vervolgens op een bakplaat en bak in de hete oven en bak ongeveer 20 minuten totdat ze gaar zijn.
• Was de asperges, verwijder de houtachtige uiteinden en snijd ze in kleine stukjes.
• Maak paddestoelen schoon en snijd in stukjes.
• Bak de asperges ongeveer 5 minuten in een pan met olijfolie.
• Draai vervolgens het vuur klein, voeg de champignons toe en bak nog 5 tot 10 minuten.
• Als de aardappelen klaar zijn, haal ze uit de oven en doe ze in de pan.
• Voeg de kookroom toe en roer goed door.
• Breng de pan op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advertenties