Google Ads

Aspergerisotto

Ingrediënten:
125 g asperges, groen
1/2 lente-uitje
1/4 eetlepel boter
75 g risotto rijst
1/2 dl witte wijn
1/4 liter groentebouillon
Wat peterselie
25 g crème fraiche
15 g Gruyère, geraspt

Bereiding:
• Schil de asperges en snij in stukken.
• Hak de sjalotjes fijn.
• Bak beide voor ongeveer 5 minuten in hete boter.
• Verwijder asperges, voeg de rijst toe, en roeren door tot het glazig is.
• Voeg de wijn toe en breng aan de kook.
• Voeg de bouillon geleidelijk toe onder veel doorroeren en laat ongeveer 15 minuten sudderen.
• Voeg opnieuw asperges toe en laat ongeveer 5 minuten sudderen, tot de risotto romig en al dente is.
• Snij peterselie grof en roer met de crème fraîche en kaas door de risotto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Advertenties